неділя, 26 березня 2017 21:47

Знайшли близько тисячі снарядів: у Балаклії завершили розмінування

Знайшли близько тисячі снарядів: у Балаклії завершили розмінування

На Харківщині завершилось розмінування Балаклії та населених пунктах району.

Загалом було вилучено 1000 боєприпасів. Про це повідомила голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична на своїй сторінці в Facebook.

"Розмінування в м. Балаклії та населених пунктах Балаклійського району завершено! Всього було вилучено близько 1000 вибухонебезпечних предметів. В Балаклії працює комісія з ліквідації наслідків надзвичайної події", - написала голова ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежу в Балаклії майже загасили

Світлична також повідомила, що електропостачання відновлено у 95% абонентів, які були відключені. По інших є серйозні руйнування енергомережі, аварійні бригади працюють у посиленому режимі.

"Відновити газопостачання у всіх населених пунктах району плануємо протягом 2-3 днів. Роботи активно ведуться, в деяких селах вже відновлено газопостачання, завтра почнеться підключення міста", - написала Світлична, додавши: "Проводиться експертна оцінка пошкоджень житлового фонду та об'єктів соціальної інфраструктури, визначаються обсяги руйнувань. Ремонтними бригадами вже розпочато роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків".

У ніч на 23 березня у місті Балаклія Харківської області на військовій базі вибухнув найбільший в Україні арсенал зброї. У військовій прокуратурі основною версією події назвали диверсію. Із міста та прилеглих територій евакуювали близько 20 тис. громадян.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли близько тисячі снарядів: у Балаклії завершили розмінування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути