середа, 03 листопада 2021 20:30

Змінив зовнішність і рушив до Києва: нові подробиці вбивства жінки в орендованій квартирі

Змінив зовнішність і рушив до Києва: нові подробиці вбивства жінки в орендованій квартирі
У Рівному в квартирі, яку здавали подобово, вбили жінку. Поліція розшукує громадянина Туреччини Каратаса Екрема. Фото: rv.npu.gov.ua

38-річну жінку, яку знайшли вбитою в орендованій квартирі в Рівному, звали Оксана. Жила неподалік. Виховувала 10-річну доньку. Із чоловіком розлучена, він виїхав на батьківщину у Німеччину.

Громадянину Туреччини Картасу Екрему, який винаймав квартиру і якого підозрюють у вбивстві, допомагала по господарству, розповіла Gazeta.ua мешканка сусідньої квартири, імені просить не вказувати.

"Оксана дуже добра людина. Не розумію, за що її можна було вбити. Може через гроші. Колишній їй завжди надсилав. За нею плаче весь наш будинок. Сварок чи криків із квартири не було чути. Лише грала музика всю ніч. Він давно за Оксаною ходив, знаки уваги проявляв, морозиво їй носив. Вона в розлученні. Може й повірила в любов. Про турка розказати нічого не можу, ми не спілкувалися. Бачилися в під'їзді – бородатий, страшний. Але часто клеївся в нас до молодших жінок. Все на каву кликав",- розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві іноземець зарізав колишню дружину

Оксана систематично спілкувалась із Картасом. 1 листопада пішла у справах, сказала рідним, що скоро повернеться. Коли до вечора не з'явилась, її донька забила на сполох. Разом із бабою звернулися до поліції. А коли тіло жінки знайшла власниця квартири й теж викликала поліцейських, ті зрозуміли, що мова йде про зниклу.

Картас Екрем в Україні перебуває з 2018-го року. Раніше в поле зору поліцейських не потрапляв. Ніде не працював, шукав заможних жінок, за рахунок яких жив, розповів заступник начальника Нацполіції в області Сергій Крошко.

"У соцмережі він знайомився із самотніми жінками, які й допомагали йому фінансово. Альфонс. Жінка померла через численні удари в голову тупим предметом, знаряддя злочину не знайшли. Сліди в квартирі не замітав, але змінив зовнішність. На камерах видно, як вони з жінкою разом зайшли до під'їзду. А за годину він залишав місце злочину зовсім інший - підстригся й поголився", - розповів Крошко.

За камерами спостереження поліцейські відслідкували маршрут іноземця до автовокзалу. Там він сім у маршрутку до Києва. На його розшук орієнтовані поліцейські усіх областей. Виїзд за кордон підозрюваному уже перекрили.

Якщо його провину доведуть – можуть ув'язнити на 15 років.

У Рівному 2 листопада в орендованій квартирі по вул. Волинської Дивізії знайшли вбитою 38-річну жінку. Закривавлене тіло жінки в орендованій квартирі виявила власниця помешкання.

Загибла винаймала квартиру подобово для знайомого громадянина Туреччини 48-річного Каратаса Екрема. І допомагала йому по господарству. Саме іноземця підозрюють у вбивстві та оголосили в розшук.

Зараз ви читаєте новину «Змінив зовнішність і рушив до Києва: нові подробиці вбивства жінки в орендованій квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути