вівторок, 21 липня 2020 14:13

ЗМІ повідомили особисті дані луцького терориста

ЗМІ повідомили особисті дані луцького терориста
Максим Кривош проживає в Луцьку. Народився чоловік в селищі Гай Оренбузької області (Росія). Фото: slidstvo.info

Журналісти дізналися особисті дані чоловіка, який захопив автобус із пасажирами в центрі Луцька. Його звати Максим Кривош. Йому 44 роки, проживає в Луцьку. Народився у листопаді 1975 року в селищі Гай Оренбурзької області (Росія).

2015 року Кривош зареєстрував торговельний знак з підписом "Я могу". Про це повідомляють на сайті "Слідство.Інфо". Такий самий знак зображено й на книжці "Философия преступника" авторства начебто Максима Плохого, а також на футболці, в яку на фото в соцмережі "ВКонтакте" вдягнений Плохой. У власному акаунті в Twitter, де користувач Максим Плохой опублікував список своїх вимог, він також підписав себе автором цієї книги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький захоплювач автобуса має довідку з психлікарні

У листопаді 2005 року Максима Кривоша засудили до 8,5 року за ґратами з конфіскацією майна - розслідували журналісти. Статті, за якими Кривош отримав покарання, стосуються незаконних зберігання та поводження зі зброєю. А також бандитизму й вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, або було вчинене організованою групою.

Схоже про себе розповідає й Максим Плохой у своїй книзі. За словами чоловіка, 2006 року його звинуватили у бандитизмі, незаконному зберіганні зброї та самовільному присвоєнню владних повноважень чи посадового звання. Як розповідав Плохой у книжці, він використовував уніформу спецпідрозділу "Беркут". Покарання начебто відбував у Сокальській виправній колонії. До того, відповідно до книжки, також перебував у тюрмі - у 18-річному віці його засудили до 6 років за ґратами.

У Луцьку, на центральній площі, невідомий узяв у заручники пасажирів автобуса "Берестечко - Краснилівка". Також повідомляє, що автобус заміновано. Злочинець має велику кількість боєприпасів: гранати й іншу автоматичну зброю. Міна є ще в одному людному місці Луцька, яка може здетонувати.

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ повідомили особисті дані луцького терориста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути