Ексклюзиви
вівторок, 25 квітня 2017 13:53

Злодій в законі "кришував" автокрадіїв

Злодій в законі "кришував" автокрадіїв
Злодій в законі 51-річний Джошуа Гела на прізвисько "Гела Тбіліський" "кришував" в Україні автокрадіїв. Фото — 5 канал

У ресторані в центрі столиці під час ділової зустрічі правоохоронці затримали "злодія в законі" Джошуа Гела, який у кримінальному світі має прізвисько "Гела Тбіліський". У Києві Гела організував кілька злочинних груп, які викрадали автомобілі. Про це повідомив очільник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали злодія в законі

"51-річний громадянин Росії був коронований в 1996 році у Москві. У Київ приїхав у минулому році і створив кілька злочинних груп, організовував кримінальні "сходки", підтримував зв'язок із "товаришами", які живуть поза законом. Також відомо, що "Гела Тбіліський" заохочував молодь долучатися до діяльності злочинних груп. Встановлено, що у Києві, Миколаєві та Херсоні "злодій у законі" "кришував" діяльність злочинних груп, які діяли за двома напрямками – крадіжки із автомобілів та заволодіння транспортними засобами", – розповів Крищенко.

У минулому "Гела Тбіліський" неодноразово судимий за розбої та продаж наркотиків.

Затриманому скорочено термін перебування в Україні. Вирішується питання про його депортацію до Російської Федерації з забороною в'їзду на три роки.

Раніше у Києві поліція затримала 42-річного уродженця Грузії Гелу Кардаву. "Коронований" в Москві 1996 року, коли йому було всього 21 рік. Була інформація, що він штатний агентурний співробітник МВС Росії.

Зараз ви читаєте новину «Злодій в законі "кришував" автокрадіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути