вівторок, 03 листопада 2020 14:49

Злочинці забили до смерті чоловіка за брухт і велосипед

Злочинці забили до смерті чоловіка за брухт і велосипед
В селі Вознесенка Мелітопольського району Запорізької області сімейна пара і їхній квартирант забили до смерті пенсіонера

У селі Вознесенка Мелітопольського району Запорізької області сімейна пара і їхній квартирант забили до смерті 74-річного чоловіка.

"30 жовтня близько 11:00 до Мелітопольського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків в селі Вознесенка Мелітопольського району виявлено труп 74-річного власника оселі з ознаками насильницької смерті", - повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зниклу 21-річну жінку знайшли мертвою в лісі

Поліцейські з'ясували, що 29 жовтня близько 21:00 до будинку потерпілого з метою крадіжки проникли односельці. Він їх помітив і почав чинити опір. Після цього один із нападників палицею почав бити чоловіка по голові та тулубу. Він помер. Нападники викрали з території будинку велосипед, мобільний телефон, гроші, металеві вироби й інше майно на загальну суму близько 7 тис. грн і втекли.

Злочин скоїло подружжя - чоловік та жінка 1987 та 1989 років народження і 19-річний юнак, який тимчасово мешкав разом з ними. Чоловіки раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне нанесення тяжких ушкоджень і розбій. Злочинцям обрали запобіжний захід. Чоловіка заарештували. Його дружині, яка доглядає за 2 малолітніми дітьми, присудили домашній арешт в нічний час, а 19-річному чоловіку – цілодобовий домашній арешт із застосуванням електронного засобу контролю.

У Козятині Вінницької області затримали чоловіка, який зарізав 92-річну сусідку. На допиті чоловік зізнався, що в нього виник із жінкою ситуативний конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця.

Зараз ви читаєте новину «Злочинці забили до смерті чоловіка за брухт і велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути