Ексклюзиви
вівторок, 20 серпня 2019 13:35

Зіткнення Range Rover і Tesla в Києві: повідомили про стан потерпілих

Зіткнення Range Rover і Tesla в Києві: повідомили про стан потерпілих
На перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого в Києві зіткнулися Tesla і Range Rover, від чого останній відкинуло в пішоходів. Фото - kyiv.npu.gov.ua

У Київській міській лікарні №17 залишається 4 потерпілих унаслідок аварії на перетині вулиць Саксаганського і Льва Толстого. Там зіткнулися Tesla і Range Rover, у результаті чого останній відкинуло в натовп пішоходів на тротуарі.

За словами в.о. головного лікаря, стан трьох потерпілих – стабільний. Один чоловік - у реанімації. За день до аварії він відсвяткував день народження і саме йшов на роботу, щоб відзначити його з колегами-архітекторами. Саме він постраждав в аварії найбільше, розповіла його подруга Дарина, передає Інформатор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіткнення Range Rover і Tesla у центрі Києва: з'явилося відео моменту аварії

Чоловіка оперували близько 2-х годин. У нього діагностували розрив печінки, а зламане ребро пробило легеню. На його товариша також чекає операція через перелом ключиці.

До лікарні поки не приходили слідчі, щоб уточнити подробиці події, за словами Дарини. Також не цікавилися станом здоров'я пішоходів водії Tesla і Range Rover.

Аварія на перехресті вулиць Саксаганського та Льва Толстого в Києві сталася 19 серпня близько 18:05. Унаслідок зіткнення Range Rover і Tesla постраждали 5 пішоходів: 4 чоловіків і жінка. Водієві Tesla медики надали допомогу на місці.

Зараз ви читаєте новину «Зіткнення Range Rover і Tesla в Києві: повідомили про стан потерпілих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути