Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2012 17:22

Мешканець Рівненщини зарізав зятя розбитою пляшкою

Мешканець Рівненщини зарізав зятя розбитою пляшкою
Поранений сплив кров'ю за лічені хвилини. Фото: litsa.com.ua

Учора 28 березня в селі Дорогобуж Гощанського району Рівненщини міліціонери затримали 53-річного місцевого жителя Миколу. Чоловіка підозрюють у тому, що він напідпитку перерізав горло своєму родичу – зятю Юрію, 34 роки.

Дві сім'ї мешкають в одному будинку. У вівторок вранці тесть повернувся додому – всю ніч його не було вдома. До обіду чоловік відсипався, а прокинувшись, пішов до сільмагу по оковиту. За деякий час зайшов туди на чарку вдруге.

"Увечері до нього в кімнату зайшов зять. Почав звинувачувати тестя у тому, що зловживає спиртним, а по господарству допомагати не бажає. Потім Юрій вийшов по своїх справах, а Микола образився і зачинився у себе в кімнаті", - розповідає Марина Яремчук з Гощанського райвідділу міліції. – "Згодом тесть прослизнув на кухню і відшукав там порожню пляшку з-під горілки. Заховав її у себе під подушкою".

Як пояснює нападник, він хотів мати під рукою якусь зброю на випадок бійки із зятем. Стосунки між чоловіками не були дружніми, бо Юрій не терпів, коли тесть напивався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителя Кременчука викинули з 8-го поверху, а вбивство намагалися видати за суїцид

"За деякий час зять повернувся і близько півночі зайшов до кімнати тестя вдруге. Сварка між родичами продовжилася. Тесть розлютився, вихопив пляшку і щосили вдарив нею Юрія по голові", - кажуть у міліції. – "Від удару скло розбилося. В руках у Миколи залишилася "розочка" – гострий уламок горловини. Не довго думаючи, тесть перерізав нею зятю горло".

Юрій намагався затиснути рану пальцями. У нього ще вистачило сил вибігти з кімнати. Тесть же спокійно вийшов на двір покурити. Коли він повернувся, побачив, що зять нерухомо лежить на підлозі, а над його тілом стоїть дружина. Жінка набирала по телефону "швидку допомогу", але чоловік уже стік кров'ю".

Тестя затримали за підозрою у вбивстві. У його доньки залишилося троє неповнолітніх дітей.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини зарізав зятя розбитою пляшкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути