вівторок, 10 квітня 2012 16:05

Мешканець Рівненщини переламав жінці ребра і викинув у колодязь

Мешканець Рівненщини переламав жінці ребра і викинув у колодязь
Чоловік вже чотири рази відбував покарання у місцях позбавлення волі. Фото: sannews.com.ua

Обізнався і убив іншу жінку замість співмешканки 43-річний Василь з села Немовичі Сарненського району Рівненщини. Напідпитку він переплутав знайому 40-річну Тамару із своєю коханкою Ларисою, 39 років.

Днями чоловік напідпитку повернувся з прогулянки у холодну хату і не застав співмешканки вдома. Пізно ввечері селянин узяв велосипед і поїхав селом шукати Ларису – у Немовичах мешкає понад 4 тис. людей.

Плутаючи селом, Василь раптом помітив на одній із вулиць самотню жінку. Та лежала на землі біля якогось господарства і дрімала. Не довго думаючи, чоловік почав її підіймати. Жінка була настільки п'яною, що не могла самостійно піднятися.

"Розлютившись, чоловік почав бити ногами по тілу. Бив у голову, по грудях, по всьому тулубу. Після розправи повантажив її непритомну на велосипед і повіз додому. Там згрузивши на землю на дворі біля хати, а сам пішов до будинку спати", - розповідає Наталія Кирковська із Сарненського райвідділу міліції. – "Наступного ранку чоловік протверезів і пішов до колодязя по воду. Заглянувши всередину сам жахнувся – у воді плавало тіло мертвої жінки. Як вона там опинилася підозрюваний пояснити не може".

Василь у розпачі побіг до сусідів і сказав, що знайшов свою співмешканку у бетонному колодязі. Він так і не розпізнав, що то була інша жінка. Сусіди викликали по телефону міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на полюванні у Одеській області: мисливець стріляв на звук

"Мертва жінка виявилася доброю знайомою його співмешканки Лариси. У жертви були переламані ребра, відбиті всі внутрішні органи", - каже начальник кримінальної міліції області Геннадій Юрчук. – "Чоловік у той момент знаходився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Пояснює, що нічого не пам'ятає, інакше не зачіпав би односельчанку".

Як з'ясували правоохоронці, Василь уже має чотири судимості. Неодноразово нападав п'яним на інших людей, намагався порізати власного брата.

Найближчі два місяці Василь проведе у ізоляторі тимчасового тримання. За убивство односельчанки він може сісти на 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Рівненщини переламав жінці ребра і викинув у колодязь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути