вівторок, 17 липня 2012 09:12

Житель Київщини зламав матері шию

Житель Київщини зламав матері шию
Хлопець у розпалі гніву щосили штовхнув матір. Фото: newsgeorgia.ru

У селі Рожни на Київщині правоохоронці розкрили вбивство 58-річної жінки. Як з'ясувалося, нещасну під час застілля, убив рідний син.

До чергової частини міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про смерть 58-річної місцевої жительки. За словами медпрацівників жінка померла від перелому шиї. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Того вечора син з матір'ю і її співмешканцем розпивали алкогольні напої, але ніхто не міг уявити, що застілля закінчиться трагічно. Через деякий час чоловіки добряче "підігріті" алкоголем, почали між собою сваритися. В цей час жінка стала заспокоювати сина. Проте хлопець у розпалі гніву щосили штовхнув матір. Від сильного поштовху жінка не втрималася і впала зі сходів другого поверху дачного будинку. Замість того, щоб викликати швидку допомогу, він швидко покинув будинок і попрямував до брата, який мешкає неподалік, із сумною звісткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині п'яний син вбив матір

Співробітники карного розшуку міськвідділу внутрішніх справ швидко встановили місцезнаходження зловмисника і доставили його до відділку.

Зараз він підозрюється у вбивстві і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Співробітники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство у справі триває.

Зараз ви читаєте новину «Житель Київщини зламав матері шию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути