середа, 01 серпня 2012 09:54

Мешканець Київщини побив і підпалив брата через його пристрасть до алкоголю

Мешканець Київщини побив і підпалив брата через його пристрасть до алкоголю
Старший брат відучував пити молодшого радикальними методами. Фото: podrobnosti.ua

У селі Жуківці Обухівського району Київської області 42-річний місцевий житель під час з'ясування стосунків спричинив рідному братові травму голови з численними рубленими ранами, струс мозку та опіки I-го і ІI-го ступенів. 39-ти річного потерпілого у вкрай важкому стані доставили до Центральної районної лікарні, а згодом до Київського опікового центру. Зі слів працівників міліції, у постраждалого чоловіка медики зафіксували близько 90% обпеченої шкіри.

З'ясувалося, причиною сімейної драми стала пристрасть до хмільних напоїв. Молодший брат нерідко зловживав алкоголем, що призводило до постійних конфліктів у родині. Під час чергової сварки старший накинувся на родича з палицею, після чого облив бензином і підпалив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині квартирант відрізав голову хазяйці

Наразі чоловіка затримали, він зізнався у скоєному та надав правоохоронцям правдиві свідчення. Всі речові докази з місця події вилучили. За даним фактом порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 15 ч. 2 ст. 115 кримінального кодексу України (Замах на вбивство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Київщини побив і підпалив брата через його пристрасть до алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути