Ексклюзиви
середа, 02 січня 2019 21:20

Зірвався ліфт з 2-місячним хлопчиком

Зірвався ліфт з 2-місячним хлопчиком
Дитина в ліфті загинула. Фото: "Нова Година"

У Сумах зірвався ліфт з двомісячним хлопчиком.

За фактом загибелі дитини в ліфті багатоповерхівки поліція відкрила кримінальне провадження. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції в Сумській області, надзвичайна подія сталася сьогодні, 2 січня, о 16-й годині на вулиці Супруна.

"Ліфт, в якому знаходився дитячий візочок з двомісячним хлопчиком, раптово зірвався. Намагання рідних врятувати дитину виявились безуспішними", – йдеться у повідомленні.

Для з'ясування обставин на місце події виїхали керівники ГУ НП, поліції міста, слідчо-оперативна група. Під час проведення першочергових заходів правоохоронці з'ясували, що з дитиною знаходився дідусь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліфт зірвався з 95 поверху: у кабіні вагітна жінка, студенти та туристи

"Повертаючись із прогулянки додому, він завіз візок з дитиною в ліфт. Піднявшись на 9-й поверх, вийшов першим, аби вивезти візочок. Несподівано ліфт обірвався. Врятувати дитину не вдалося", – зазначається у повідомленні. По даному факту в поліції відкрите кримінальне провадження, в рамках якого встановлюються обставини та причини, що призвели до загибелі дитини.

20 грудня у будинку №22 на Французькому бульварі в Одесі ліфт впав з 19 поверху в шахту. За словами очевидця, у момент падіння в ліфті знаходилася людина.

Зараз ви читаєте новину «Зірвався ліфт з 2-місячним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути