вівторок, 10 серпня 2021 19:29

Зірку "В бій ідуть лише старі" звинуватили в сексуальних домаганнях

Відомого радянського та українського актора 75-річного Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях дві студентки університету ім. Івана Карпенка-Карого. Саме там зірка "В бій ідуть лише старі" працює викладачем.

За словами дівчат, зірка кіно запрошував їх до себе додому, пропонував випити, а потім "фотографував голими, заводив у спальню і схиляв до інтиму". Після того відгукнулися й інші постраждалі від рук актора-викладача. Він домагався не лише студенток, а й абітурієнток, які закінчили школу і прийшли вступати. І робить це протягом 20 років і за однією і тією ж схемою. Про це написав у Facebook сценарист Богдан Панкрухін.

Автор: kinoteatr.ru
  На рахунку народного  артиста України Володимира Талашка  більше 50 ролей в популярних радянських стрічках. Найбільшу славу принесла йому роль у фільмі   "В бій ідуть лише старики"
На рахунку народного артиста України Володимира Талашка більше 50 ролей в популярних радянських стрічках. Найбільшу славу принесла йому роль у фільмі "В бій ідуть лише старики"

Зокрема, Юлія Бірзул розповіла, що на момент зустрічі з Талашком їй було 15 років. Майбутня студентка приїхала до Києва, щоб підготуватися до творчого відбору. Талашко пообіцяв послухати і скорегувати її програму. У квартирі актора на вул. Ярославів Вал він спершу попросив її прийняти душ, а потім почав домагатися її під приводом фотосесії.

"Він мене роздягнув по пояс, почав до мене чіплятися. Я була просто шокована, не знала, що мені взагалі робити в цій ситуації, як все зупинити і втекти з цієї квартири. У Києві я була вперше, не розуміла, де я, мобільного телефона в мене не було, був лише квиток додому на вечір. За цими думками, я не зрозуміла, як ми опинилися в спальні, я вже лежала на ліжку, а він мене цілував. В той момент я згадала дівчину з нашого колективу, яка постійно вдавала, що непритомніє, привертаючи до себе увагу. І ось в цій ситуації я теж неочікувано вдала, що знепритомніла. До того ж я це зробила двічі або тричі. Я типу приходила до тями щоб перевірити, що відбувається. Талашко дуже злякався.. Він одразу почав питати, що зі мною, чи я чимось хворію? Я відповіла, що останнім часом зі мною таке відбувається, почала на ходу щось вигадувати і він реально злякався", – розповіла дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркового фотографа, якого підозрюють у зґвалтуванні дітей, лишили за ґратами

Юлія додала, що Талашко все ж її відпустив, а вступати до університету вона передумала. Мамі дівчина не розповіла про те, що сталося.

Також поділилася своєю історію зі сценаристом Вікторія Муштей. Поведінка актора, за її словами, була ідентичною – Володимир Талашко під приводом репетиції з дикції запросив 18-річну дівчину до себе додому, після чого почав фотографувати і чіплятися.

Автор: facebook.com/Bohdan Irvin
  Народного артиста України   75-річного Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток. Робив це протягом 20 років і за однією і тією ж схемою
Народного артиста України 75-річного Володимира Талашка звинуватили в сексуальних домаганнях до студенток. Робив це протягом 20 років і за однією і тією ж схемою

"Я почала вириватися, сказала, що мені терміново потрібно їхати, скоро закривається гуртожиток. Він спробував заспокоїти, запропонував постелити в сусідній кімнаті, щоб я пізно не їхала. "Вранці можете поїхати. У мене студенти залишалися, ми репетируємо тут". Я сказала, що точно не залишуся, викликала таксі і швидко пішла", – розповіла вона.

Вікторія додала, що тоді відчувала жахливий сором за те, що не зупинила того, що відбувається раніше. Студентка також не розповіла батькам про пережите та вважала, що "сама винна".

Після опублікованих зізнань, розповіла свою історію журналістка Ірина Сапман.

"Переді мною сидить народний артист України Володимир Талашко. Всі знають його за роллю у фільмі Бикова "В бой идут одни старики". Це був 2018 рік. Після цього інтерв'ю він запросить мене додому показати свої фотографії зі знімань "для інтерв'ю", нагороди, потім наллє якоїсь наливки і почне домагатися. За декілька хвилин я вилечу з його квартири, закрию рота і ніколи нікому про це не скажу. Ну, я так думала", – написала вона.

Автор: facebook.com/irynasampan
  Журналістка Ірина Сапман розповіла, як актор-викладач Володимир  Талашко чіплявся до неї у своїй квартирі
Журналістка Ірина Сапман розповіла, як актор-викладач Володимир Талашко чіплявся до неї у своїй квартирі

На рахунку народного артиста України Володимира Талашка більше 50 ролей в популярних радянських стрічках: "В бій ідуть лише старики", "Дума про Ковпака", "Капітан Немо", "Як гартувалася сталь", "Народжена революцією", "Овід", "Балада про доблесного Айвенго".

Зараз ви читаєте новину «Зірку "В бій ідуть лише старі" звинуватили в сексуальних домаганнях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути