вівторок, 27 серпня 2019 15:05

Жінку-опікуна, яка тримала дитину на ланцюзі, відпустили під домашній арешт

Жінку-опікуна, яка тримала дитину на ланцюзі, відпустили під домашній арешт
Жінці заборонили в нічний час залишати місце постійного проживання без дозволу слідчого до 22 жовтня. Фото: https://dp.npu.gov.ua

Суд Дніпра обрав запобіжний захід опікунці, яка обмотала скотчем і посадила на ланцюг 8-річного хлопчика. На час слідства у нічний час вона перебуватиме під домашнім арештом, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Жінку, яка підозрюється у знущанні з дитини, зобов'язали не залишати місце постійного проживання без дозволу слідчого з 21:00 до 6:00 до 22 жовтня.

"24 серпня Бабушкінським районним судом Дніпра 56-річній жінці обрано міру запобіжного заходу на період слідства у вигляді нічного домашнього арешту", - йдеться у повідомленні.

Сторона обвинувачення з таким рішенням незадоволена і наполягає, щоб опікунку відправили до СІЗО.

Відомо, що 56-річна жінка - директорка однієї зі шкіл у Дніпрі та виховує чотирьох неповнолітніх дітей. Одну - рідну доньку та трьох дітей, узятих під опіку з сиротинця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік тримав сина на ланцюзі

Під час чергової перевірки соцпрацівники разом із поліцейськими виявили в оселі жінки 8-річного хлопчика, прикутим ланцюгом до дивану, із зав'язаним ротом та очима. Дітей від горе-матері одразу забрали та відправили до реабілітаційного центру. Окрім того, під час судмедекспертизи встановлено, що 8-річний хлопчик має численні тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Жінку-опікуна, яка тримала дитину на ланцюзі, відпустили під домашній арешт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути