Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2017 18:04

Жінку, яка задушила доньку та викинула з вікна, відправили на лікування

Жінку, яка задушила доньку та викинула з вікна, відправили на лікування
Світлану Шелевейстер, яка вбила 12-річну доньку, визнали неосудною та відправили на примусове лікування. Фото - zanoza-news.com

Світлані Шелевейстер з Енергодара, Запорізької області, яка задушила дочку 12-річну Анастасію, а потім викинула її з вікна 9-го поверху, психіатри поставили діагноз "параноїдальна шизофренія".

Її направили на примусове лікування. Про це йдеться в рішенні суду, опублікованому на сайті Єдиного реєстру судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина викинула чоловіка з восьмого поверху

Жінка, яка працювала в одній з освітніх установ міста, а потім - у міській бібліотеці, зізналася правоохоронцям у тому, що намагалася покінчити життя самогубством і не хотіла, щоб її дитина була тягарем для батька і старшої дочки.

Також вона розповіла, що кілька місяців страждала від безсоння.

За висновками судово-психіатричної експертизи, затримана в момент скоєння злочину не усвідомлювала, що робить, перебуваючи в неадекватному психічному стані.
Вознесенівський райсуд Запоріжжя ухвалив помістити її в Українську психіатричну лікарню з суворим режимом, яка знаходиться в Дніпрі.

30 квітня о 14:50 з балкона квартири на дев'ятому поверсі 45-річна Світлана Шелевейстер викинула доньку Анастасію, 12 років. Перед тим дівчинку душила. Залишила записку із зізнанням і пішла з дому. Жінку шукали поліцейські, військові, наряд Нацгвардії, місцеві активісти. Знайшли близько 20:00 біля водойми в міському парку.

Зараз ви читаєте новину «Жінку, яка задушила доньку та викинула з вікна, відправили на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути