Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2021 18:05

Жінка зарізала батька на очах у чотирьох дітей

Жінка зарізала батька на очах у чотирьох дітей
У Чернівецькій області 29-річна жінка зарізала 61-річного батька. Свідком розправи стали її четверо дітей. Фото: npu.gov.ua

У селі Валява Чернівецької області 29-річна жінка на очах у чотирьох своїх дітей зарізала 61-річного батька.

Жінку спочатку звинуватили в умисному вбивстві. А після встановлення додаткових обставин злочину справу перекваліфікували на умисне тяжке тілесне ушкодження. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Того вечора між жінкою та батьком виникла суперечка. Чоловік був п'яний. Почав бити доньку металевим прутом по ногах. Обороняючись, жінка вдарила батька ножем у груди. Від травми потерпілий помер", - розповіли в поліції.

Затримана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. А чотирьох її неповнолітніх дітей, які стали свідками конфлікту, оглядають медики і психологи.

Опрацьовується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Раніше жінка відбувала покарання за вчинення аналогічного злочину. Їй загрожує до 10 років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батька двох дітей, який замертво впав у квартирі, убила теща

Мати затриманої виправдовує доньку й каже, що вона просто не витримала знущань. Мовляв, покійний чоловік постійно забирав у доньки картку, на яку їй надходили виплати на дітей. Того дня сварка сталася також через гроші, оскільки донька не захотіла їх віддавати батьку.

"Постійні п'янки, горілка, бійки. А ще він її домагався, бо жінки хотів. Усі про це знають", - каже мати затриманої Катерина Токар, передає НТН.

Обіцяє доглядати за чотирма дітьми доньки. Наймолодшому з них чотири роки, найстаршому – 11.

У Києві 39-річний чоловік убив і розчленував 64-річну матір. Фрагменти тіла жінки знайшли у квартирі в Подільському районі, коли на сполох забила її колега. Повідомила, що та не з'явилася на роботі. Також заявниця розповіла, що в її подруги постійно виникали сварки із сином, а напередодні з її оселі було чутно крики. Підозрюваного за кілька годин затримали на залізничному вокзалі в Білій Церкві.

Зараз ви читаєте новину «Жінка зарізала батька на очах у чотирьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути