вівторок, 29 вересня 2020 10:32

Жінка з дитиною ледь не загинула під час походу в торговельний центр

Жінка з дитиною ледь не загинула під час походу в торговельний центр
Глибина підвалу приблизно три метри Фото: radiotrek.rv.ua

В Костополі Рівненської області жінка пішла у торговельний центр і ледь не загинула разом із дитиною. Мати і її півторарічний син провалились у підвал. Глибина його приблизно 3 м. Коли жінка вдарилась, не змогла втримати хлопчика і він випав з її рук. Дитина вдарилась головою об металевий штир. Про це повідомляє tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нічному клубі провалилася підлога: 22 постраждалих

"Я вдарилася спиною і в цей момент він у мене вилетів з рук. Там просто лежали металеві штирі і дитина вдарилася об ці металеві штирі", - розповідає потерпіла.

Того дня жінка разом з сином прийшла в торговельний центр за покупками. Візочок залишила на 1-му поверсі. Сама піднялась на 2-й. Коли повернулась і хотіла взяти візок - разом із дитиною полетіла униз. Як виявилось згодом, у підлозі було провалля.

"Дитина повністю спливала кров'ю, там була вода і штани були по коліна мокрі. Дитина була повністю мокра, у воді", - говорить жінка.

За словами адвокатки потерпілої, дірку у підлозі загородили. Доти вона була лише накрита фанерою.

Із провалля переляканих жінку з дитиною діставали рятувальники. Дірка була така глибока, що довелося спускати драбину. Потерпілих забрали в лікарню. У дитини травма голови.

Поліцейські встановили власника провалля. Однак підозру винуватцям можуть вручити лише через місяць. Необхідно вивчити всю документацію. За те, що ледь не загинули жінка із дитиною, винним загрожуватиме 3 400 грн штрафу. Або обмеження волі до 3 років.

Біля під'їзду багатоповерхівки у Дніпрі обвалилася плита перекриття. Саме в цей момент на вулицю виходила жінка - разом з бетонними уламками вона впала в підвал, пролетівши близько метра.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з дитиною ледь не загинула під час походу в торговельний центр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути