понеділок, 20 березня 2017 15:33

Жінка вистрибнула з 4-го поверху на очах у школярів

Жінка вистрибнула з 4-го поверху на очах у школярів
firtka.if.ua

У Запоріжжі двоє дітей, повертаючись зі школи, стали свідками самогубства 84-річної жінки. Трагедія сталася 20 березня в Хортицькому районі міста.

Про це інформує видання "Запорозька Січ".

"Жінка вистрибнула з 4-го поверху. Під час падіння вдарилася об блок кондиціонера. Після цього впала на газон. Отримала травми несумісні з життям. Зі слів медиків, потерпіла померла миттєво. Перехожі забрали шокованих дітей подалі з двору. Сусіди розповіли, що загибла була хороша і привітна. Любила поспілкуватися з подругами у дворі. У сім'ї було все добре. У неї залишилися донька, зять і внучка. У момент самогубства, родичі були на роботі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна жінка кинулась під Mercedes

Це не перші спроби звести рахунки з життям. Жінка пережила інсульт. Можливо, у неї почалася енцефалопатія (захворювання головного мозку, яке дало відбиток на психіку. - ред.).

У Броварах під Києвом 22-річна жінка випала з 14-го поверху на дах автомобіля Daewoo Lanos. Її доставили до центральної районної лікарні. Медики боролися за життя потерпілої. Проте травми виявилися несумісні з життям. За попередньою інформацією, вона нібито була нетвереза.. Правоохоронці з'ясовують обставини.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вистрибнула з 4-го поверху на очах у школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути