четвер, 14 листопада 2019 17:22

Жінку із шістьма дітьми підпалили в хаті

Жінку із шістьма дітьми підпалили в хаті
На Житомирщині підпалили будинок багатодітної родини. Фото - ТСН

У пожежі на Житомирщині ледь не загинула мати і 6 дітей.

Оселю, де спала жінка з малюками, начебто підпалив її колишній чоловік. Це сталось о 5-й ранку. Матір із дітьми врятувало те, що від тріскоту вогню прокинувся старший син. Коли вибіг на вулицю, побачив що палає дах, і почав будити інших, повідомляє ТСН.

Жінка встигла вивести надвір усіх дітей. Рятувальники, які гасили будинок, кажуть - ще кілька хвилин, і врятуватися родина б не змогла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посварився з тещею: чоловік серед хати підпалив газовий балон

У поліції одразу запідозрили підпал, адже біля хати знайшли пляшку із пальним. 32-річна жінка вказала на свого цивільного чоловіка - нещодавно вона вигнала його з хати, і він був обурений. Чоловіка затримала поліція. Щодо самої хати, від неї майже нічого не лишилося. Тимчасово багатодітну родину поселили у санаторії.

"Пожежа сталася через підпал, поблизу було знайдено пляшку з різким запахом пального. До того ж є свідки, які того вечора бачили поблизу будинку колишнього чоловіка заявниці", - каже прес-офіцер Новоград-Волинського райвідділу поліції Інна Вовченко.

Триває слідство.

Заради помсти 33-річний чоловік вночі підпалив хату, де спала його колишня дружина із двома дітьми. Подія трапилася в одному із сіл Хмельницького району Хмельницької області.

Зараз ви читаєте новину «Жінку із шістьма дітьми підпалили в хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути