вівторок, 24 квітня 2018 18:23

Жінка продавала українок у закордонні борделі

Жінка продавала українок у закордонні борделі
Жінка відправляла дівчат в сексуальне рабство. Фото: kv.npu.gov.ua/news

25-річна киянка вербувала українок для сексуального рабства на Кіпрі. Жертвами торгівлі ставали молоді дівчата із скрутним матеріальним становищем.

Зловмисниця цілодобово контролювала жінок, допомагала зібрати необхідні документи та купувала квитки за кордон. Там вони мали надавати іноземцям різноманітні сексуальні послуги, повідомляють у ГУНП Київської області.

Щоб не було проблем під час перетину Державного кордону, для дівчат проводили детальний інструктаж стосовно мети поїздки до Республіки Кіпр.

"Дівчата потрапляли у нелюдські умови життя, до них застосовували фізичне та моральне насильство, встановлювали шалені штрафи, які поступово втягували в боргову кабалу та унеможливлювали повернення жертв на Україну", - розповідає начальник обласного Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Андрій Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спіймали чоловіка, який відправляв жінок у сексуальне рабство

Зараз підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Проти неї відкрили кримінальне провадження за статтею про торгівлю людьми. Їй загрожує до 12 років тюрми.

В Хмельницькому поліція затримала чоловіків, які намагалися вивезти 21-річну жінку за кордон для роботи в місцях розпусти. Один із затриманих штучно створив потерпілій борг, який вона не змогла повернути. Певний час чоловік вимагав у жінки кошти, а потім за допомогою свого знайомого, який часто їздить за кордон, вирішив вивезти дівчину до Польщі для роботи в місцях розпусти.

Зараз ви читаєте новину «Жінка продавала українок у закордонні борделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути