Ексклюзиви
четвер, 18 липня 2019 16:04

Жінка, яка втратила всю родину в аварії, померла

Жінка, яка втратила всю родину в аварії, померла
Віталій та Вікторія Веретельники із Черкас їхали разом із дітьми на відпочинок. Під Миколаєвом їхнє авто врізалося в автобус. Чоловік із дітьми загинули одразу. Жінка померла за добу в лікарні. Фото - facebook.com/vitalik.veretelnik

У реанімаційному відділенні Первомайської лікарні на Миколаївщині вночі 18 липня померла 34-річна Вікторія Веретельник із Черкас.

Вікторія з чоловіком 35-річний Віталієм і дітьми 11-річним Інілем і Ріаною, 5 років, їхали на відпочинок. Під Миколаєвом зіткнулися з автобусом. Чоловік і діти померли одразу.

Жінка добу перебувала у важкому стані. Небайдужі збирали кошти на лікування та похорон рідних. Про її смерть повідомив у Fаcebook головний лікар Первомайської лікарні Олег Чекріжов.

"Вікторія померла о пів на другу ночі", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про родину, яка розбилася в аварії під Миколаєвом

Підтвердили інформацію також знайомі родини.

"Сьогодні о 1:30 наша дорога й улюблена Вікуся не витримала. Немає більше ні сліз, ні слів. Вона полетіла до своїх діток", - написала Тетяна Пляченко.

ДТП сталася 17 липня близько 00:30 на 46 км автодороги "Миколаїв- Благовіщенськ". Легковий автомобіль зіткнувся з автобусом Neoplan сполученням "Залізний порт – Шепетівка". Від удару легковик перетворився на купу металу, автобус викинуло з дороги в поле. Водій легковика та двоє його дітей загинули. Жінка дістала травми голови, тулуба і перелом ключиці. В автобусі були 30 пасажирів і 2 водіїв. Вони не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Жінка, яка втратила всю родину в аварії, померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути