середа, 15 квітня 2020 21:52

Дружині Кожари обрали запобіжний захід

Дружині Кожари обрали запобіжний захід
Ексміністра закордонних справ Леоніда Кожару підозрюють у вбивстві товариша — столичного бізнесмена Сергія Старицького. Його дружину Марину Козерод - у наданні завідомо неправдивих свідчень. Фото: kp.ua

Дружині колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари, Марині Козерод, обрали запобіжний захід. Її відпустили під особисте забов'язання. Таке рішення ухвалив 15 квітня Шевченківський райсуд Києва.

Прокуратура просила для Козерод цілодобовий домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Кожари розповіла про їхню історію кохання та трагедію

Марину Козерод підозрюють у наданні неправдивих свідчень щодо обставин убивства столичного бізнесмена Сергія Старицького.

Її зобов'язали не покидати Київську область, інформувати правоохоронців про зміну місця проживання та з'являтися на їхні виклики.

Сергія Старицького знайшли з простреленою головою в кухні будинку Кожари в селі Чайки під Києвом ввечері 21 лютого. Він гостював у товариша, з ним та його дружиною випивали. Господарі казали поліцейським, що їхній гість сам застрелився. Слідство місяць вивчало докази, проводили експертизи. Мають підтвердження, що Кожара застрелив товариша, а потім інсценував його самогубство. Підозрюваного взяли під варту 27 березня. Тоді ж до слідчих з письмовою заявою звернулася Марина Козерод. Заявила, що її чоловік не винний. До смерті Старицького причетна вона. Однак експерти дійшли висновку, що Козерод – збрехала і оголосили їй підозру про злочин.

Зараз ви читаєте новину «Дружині Кожари обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути