середа, 09 березня 2022 18:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський пережив більше десяти замахів - Подоляк

Зеленський пережив більше десяти замахів - Подоляк
Володимир Зеленський пережив вже більше десяти спроб замахів на його життя. Фото: Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський пережив вже більше десяти спроб замахів на його життя.

Про це повідомив член делегації України в переговорах з країною-окупантом, радник голови ОПУ Михайло Подоляк в інтерв'ю УП.

"Наші іноземні партнери говорять про дві-три спроби. Я вважаю, що таких спроб було більше десятка. Тому що постійно у нас є оперативна інформація, що є якісь ДРГ, які хочуть зайти до урядового кварталу і таке інше", - заявив Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви маєте силу. Але, схоже, втрачаєте людяність - Зеленський після авіаудару по Маріуполю вимагає закрити небо

Радник голови ОПУ додав, що в Україні дуже потужна мережа розвідки і контррозвідки. Вони це все відслідковують і всі ці ДРГ ще на підходах ліквідовуються.

"З точки зору безпеки, я не можу говорити про деякі речі. Ці ж ризики нікуди не зникли. Західні розвідки правильно кажуть, що головна ціль для пана Путіна – це був пан Зеленський з точки зору атаки урядового кварталу і спроби вбити ключового менеджера країни", - запевнив Подоляк.

За тиждень російсько-української війни на президента Володимира Зеленського було щонайменше три спроби замаху. Із завданням убити президента України Кремль відправив в країну два угруповання - найманців ПВК Вагнера і кадировських спецпризначенців. Замахи зірвалися через дії співробітників ФСБ, які виступають проти війни.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський пережив більше десяти замахів - Подоляк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути