середа, 26 серпня 2020 18:36

Збив із третього разу: потерпілі курсантки розповіли подробиці аварії

Збив із третього разу: потерпілі курсантки розповіли подробиці аварії
Майор Володимир Холодний за кермом власного авто скалічив трьох 23-річних курсанток у Києві. Фото: kyiv.npu.gov.ua

П'яний майор Володимир Холодний із 3-го разу наїхав на курсанток, які стояли на території військового коледжу. Про це розповіли двоє із потерпілих.

Перші 2 рази дівчатам вдалося відскочити з дороги п'яного водія, повідомляє ТСН.

"Доньку привезли в палату. Вона розповіла, що була одна спроба наїхати на цих дітей. Вони відскочили. Потім була 2-га, а на 3-й раз вийшло", – розповідає мати скаліченої Тетяни. Ці слова підтверджує інша потерпіла - Галина. Вона в стабільному стані, отримала травму ніг.

Батьки 3-ї з потерпілих, Олександри, безупинно плачуть. Вони приїхали з Кіровоградщини до Києва. Їхня донька найбільше постраждала у ДТП. Їй вже ампутували кінцівку і намагаються врятувати 2-гу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь у 1,5 разу перевищував норму: нові подробиці про майора, який скалічив курсанток

"У тяжкому стані дівчинка. Мріяла все життя стати хорошим лікарем і так воно, бачите, як склалось життя", – каже мати потерпілої Галина Гуй.

Всі дівчата 1 вересня мали б вперше піти на навчання у Військово-медичну академію. До військової частини на вул. Зоологічній вони прийшли оформити документи й отримати військову форму.

Батько однієї з дівчат - священник. Він досі не може повірити, що його доньку скалічив військовий. Усі троє залишаються під наглядом медиків.

Аварія сталася 25 серпня, близько 16:40, у Шевченківському районі Києва, на вул. Зоологічній. На території військового коледжу нетверезий водій скоїв наїзд на 3 дівчат-курсанток. 2 потерпілим ампутували по нозі, у 3-ї теж роздроблені ноги, але її стан трохи кращий. Водієм напідпитку виявився майор 46-річний Володимир Холодний, якого кілька днів тому взяли на службу до військово-медичної академії. Потерпілі стверджують, що він із товаришами по службі святкував нову посаду. Йому загрожує до 8 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Збив із третього разу: потерпілі курсантки розповіли подробиці аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути