середа, 05 листопада 2014 22:49

Завод Ахметова потрапив під обстріл, є поранені

Завод Ахметова потрапив під обстріл, є поранені
Фото: infokava.com

Авдіївський коксохімічний завод, розташований у передмісті Донецька, потрапив під потужний мінометний обстріл. В результаті поранені співробітники підприємства. Про це у середу повідомила прес-служба компанії "Метінвест", що належить Рінату Ахметову.

"Під час вчорашнього мінометного обстрілу поранені співробітниця Авдіївського коксохімічного заводу групи "Метінвест" (АКХЗ) і працівник підрядної організації. Поранені доставлені у заводську медико-санітарну частину. Загрози їх життю немає. Інфраструктурі підприємства завдано серйозних пошкоджень. Йде оцінка завданих збитків", - говориться у повідомленні.

У компанії зазначили, що прицільний вогонь по території АКХЗ вівся у вівторок з самого ранку.

Як відомо, місто Авдіївка Донецької області на даний час знаходиться під контролем сил АТО, проте вже найближчі міста і села контролюються терористами "ДНР". Це вже другий потужний артилерійський обстріл Авдіївського коксохіму за останні кілька днів. Так, 1 листопада на територію заводу впало шість снарядів.

"Серйозний удар припав на паропровід, завдяки якому теплом забезпечується 35-тисячна Авдіївка. Кожен такий обстріл, кожен снаряд, що впав на територію підприємства, може стати фатальним"

Зараз ви читаєте новину «Завод Ахметова потрапив під обстріл, є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути