пʼятниця, 10 лютого 2017 18:35

Затримали відомого у світі "злодія в законі"

Затримали відомого у світі "злодія в законі"

У Києві затримали "злодія в законі" Гелу Кардаву. У нього вилучили паспорт громадянина України на ім'я Голомба Олега Романовича, уродженця Сімферополя.

"42-річного уродженця Грузії Гелу Кардаву було затримано в одному з столичних ресторанів разом із "соратниками". Його було "короновано" в Москві в 1996, коли йому було всього 21 рік, що говорить про високу професійну "кваліфікацію". Гелу Кардаву неодноразово засуджено за тяжкими статтями — розбій та грабіж. Затримано в результаті спецоперації, проведеної поліцією за участю бійців КОРД", - написав на своїй сторінці у соцмережі міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Відомо, що Кардава - один із організаторів так званих комерційних коронацій злодіїв у законі у пострадянських країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичному аеропорту затримали злочинця, який перебував у міжнародному розшуку

"Є інформація про те, що він штатний агентурний співробітник МВС Росії. Тому перевіряють інформацію щодо його співпраці зі спецслужбами РФ", - додав глава МВС.

Співробітники поліції перевіряють інформацію щодо його причетності до скоєння ряду злочинів в Україні і зв'язків з членами організованих злочинних угруповань у нашій країні.

13 жовтня в Херсоні убили кримінального авторитета 39-річного Ігоря Бикова. Він мав прізвисько "Биня". Це сталося в кафе "Кіт на даху". Про це повідомив депутат Дніпровської райради Херсона Олександр Власов.

Зараз ви читаєте новину «Затримали відомого у світі "злодія в законі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути