четвер, 07 вересня 2017 15:37

Затримали шахрая, який видавав себе за АТОвця

Затримали шахрая, який видавав себе за АТОвця
Затримали чоловіка, який представлявся АТОвцем та збирав гроші. Фото - ТСН

У Кропивницькому журналісти разом із правоохоронцями затримали шахрая, який представлявся пораненим учасником АТО і просив гроші.

28-річний чоловік вигадав історію про поранення і полон. Розповідав, що доки сидів у підвалі бойовиків, його оголосили мертвим. І просив допомоги. Бажано на банківську картку. Затримали його в редакції, куди прийшов просити гроші. Про це йшлося в сюжеті ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 місць у Києві, де аферисти прикидаються бездомними

"Сказав, що зараз у нього ситуація така складна, що він терпів. Звертається до всіх служб, але зараз йому немає де жити, немає що їсти, дуже складно і він не знає, куди йому зараз іти", - розповідає журналістка.

Йому давали гроші, годували, вдягали. Однак історії, які розповідав чоловік, здалися журналістам надто фантастичними. Вони перевірили і з'ясували, що такого у військкоматі не знають. Тому й звернулися в поліцію. Уперше підозрюваного затримали минулого понеділка.

"Його чекала вже поліція, чекали АТОвці. Хлопці з 3-го полку провели з ним бесіду. Напевно, не дійшло", - розказують очевидці.

Чоловік знову взявся за старе. Тоді правоохоронці спільно з журналістами організували засідку. Редакція газети тимчасово перетворилася на благодійний фонд.

До зустрічі з псевдоатовцем журналісти готувались заздалегідь, надрукували вивіски й повісили на двері. Чекали майже 2 доби. Псевдоатовець прийшов по гроші й сюди. Після його вкотре повезли у міськвідділ поліції. Там відкрили кримінальне провадження.

Чоловіку загрожує кримінальна стаття за шахрайство.

Вінницькі патрульні затримали 24-річного псевдожебрака. Любителя легких грошей "здав" випадковий вінничанин.

Зараз ви читаєте новину «Затримали шахрая, який видавав себе за АТОвця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути