Ексклюзиви
вівторок, 07 травня 2019 11:58

Затримали ймовірного вбивцю вагітної жінки

Затримали ймовірного вбивцю вагітної жінки
Юлію Волоху знайшли вбитою у селі Орлівщина на Дніпропетровщині. За підозрою у злочині затримали її співмешканця Костянтина Бондаренка. Фото – Facebook Костянтина Бондаренка

На Дніпропетровщині затримали ймовірного вбивцю вагітної 31-річної Юлії Волохи із села Орлівщина Новомосковського району.

Ним виявився уродженець Одеської області, співмешканець жінки 24-річний Костянтин Бондаренко. Переховувався в одній із лісосмуг на території району, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лежала гола у смітті: подробиці вбивства вагітної

"На пошуки підозрюваного зловмисника був орієнтований весь особовий склад новомосковської поліції. Під час оперативно-розшукових заходів відпрацьовувалися всі можливі місця переховування чоловіка та коло його знайомих. Також були задіяні військовослужбовці місцевих військових частин для перевірки лісосмуг, розташованих поблизу будинку загиблої. 5 травня чоловіка розшукали. Він у скоєному зізнався", - розповів Олександр Чіпець, начальник Новомосковського відділу поліції.

Про мотив злочину у поліції не повідомляють. Підозрюваного за скоєне можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

Юлію Волоху знайшли мертвою у занедбаному колодязі біля будинку 29 квітня. Жінка була на останньому місяці вагітності. Її співмешканець зник.

Зараз ви читаєте новину «Затримали ймовірного вбивцю вагітної жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути