понеділок, 13 лютого 2017 11:59

Затримали грабіжників, які полювали на жінок

Затримали грабіжників, які полювали на жінок
hk.npu.gov.ua

На Харківщині затримали двох злодіїв, які нападали та грабували місцевих жінок. На їх рахунку 10 жертв. Впродовж кількох годин до поліції звернулися 2 потерпілі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"На 46-річну мешканку селища Високий невідомий напав біля магазину. Спершу грабіжник побив жінку. Після цього вкрав сумку з мобільним та грошима. Через дві години жертвою стала 56-річна жителька сусіднього селища Бабаї. Чоловік силою відібрав сумку з гаманцем. Сума збитків - більше 3 тисяч гривень. Поліція затримали нападників того ж дня. Ними виявилися мешканці міста Мерефа. Їм - 17 та 27. Злодії діяли за розробленим сценарієм. Між собою розподіляли ролі. Вишукували жертву. Один бив та відбирав речі. Інший - чекав у машині. Після цього втікали та продовжували "працювати", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники припаркували авто на льоду і не змогли втекти після нападу

Затримані злодії скоїли 10 таких пограбувань. Діяли на території Харківського району. Поліція вирішує, чи тримати їх під вартою. Нині триває слідство.

У Києві іноземець нападав на студенток. Підстерігав своїх жертв увечері в парку, коли ті поверталися з навчання. Погрожуючи ножем, грабував. Злодія затримали.

Зараз ви читаєте новину «Затримали грабіжників, які полювали на жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути