субота, 04 травня 2019 09:16

Заборонені речі та важко травмований охоронець: подробиці бунту в черкаській колонії

Заборонені речі та важко  травмований охоронець: подробиці бунту в черкаській колонії
Унаслідок бунту ув'язнених у Черкаській виправній колонії №62 постраждали кілька охоронців. Один із них перебуває у важкому стані. Фото - INTERMARIUM

Унаслідок бунту ув'язнених у Черкаській виправній колонії №62 постраждали кілька охоронців. Один із них перебуває у важкому стані.

Інцидент стався під час вечірньої перевірки засуджених. Близько 30 ув'язнених "проявили групову непокору законним вимогам адміністрації, здійснили напад та завдали працівникам установи тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості". Про це повідомляє Адміністрація Державної кримінально-виконавчої служби України.

Після бунту в колонії запровадили режим особливих умов, під час якого, зокрема, тимчасово скасовані побачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Кременчузі в виховній колонії спалахнув бунт

У в'язниці провели загальний обшук із залученням додаткових правоохоронців із інших установ виконання покарання. У засуджених знайшли заборонені речі та предмети.

"Під час проведення зазначених заходів спеціальні засоби та фізична сила до засуджених не застосовувалися. Зараз оперативна обстановка в установі керована, адміністрацією проводяться відповідні режимні заходи для її підтримання", – йдеться у повідомленні.

Бунт у колонії стався 28 травня, повідомляло місцеве видання "Прочерк" із посиланням на власні джерела. Постраждали четверо правоохоронців. Зазначалося, що бунт стався під час нічного перерахунку ув'язнених. У ньому взяло участь 12 ув'язнених, які були напідпитку. Через деякий час їх вдалося вгамувати.

Зараз ви читаєте новину «Заборонені речі та важко травмований охоронець: подробиці бунту в черкаській колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути