субота, 18 травня 2019 11:11

Зайняла всі смуги руху: у Дніпрі сталася смертельна аварія
14

У результаті зіткнення загинуло троє людей.
Фото: dp.informator.ua
У результаті зіткнення загинуло троє людей.
У результаті зіткнення загинуло троє людей.
У результаті зіткнення загинуло троє людей.
У результаті зіткнення загинуло троє людей.

17 травня в Дніпрі зіштовхнулися три автівки – Peugeot, KIA и Toyota. Сталося все о 16:20 на Маршала Малиновского, 80. У результаті потужного удару загинули троє людей, серед яких 11-річна дитина.

"На місце приїхали кілька екіпажів патрульної поліції, лікарі "швидкої" допомоги й рятувальники. У результаті зіткнення загинули чоловік і жінка, які перебували в Peugeot, їх з авто вирізали рятувальники. Також постраждав 11-річний хлопчик, який перебував у Peugeot. Його госпіталізували в тяжкому непритомному стані. Пізніше стало відомо, що дитина померла в лікарні", – повідомляє Інформатор.

Водій KIA отримав травму шиї й був госпіталізований. Вибратися з автівки йому допомагали рятувальники й правоохоронці. Протягом усього часу чоловік був притомним

Водій Toyota від госпіталізації відмовився. Із пошкоджень у чоловіка розбита губа. На місці події він лишився, однак через шок не зміг пояснити, що відбулося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заснув за кермом і протаранив вантажівку

Точні причини аварії наразі не встановлені. За попередніми даними, Toyota й KIA рухалися в одному напрямку вулицею Маршала Малиновского в бік ж/м Сонячний. У якийсь момент вони зіштовхнулися. Як наслідок, KIA вилетіла на зустрічну смугу. Там і сталося зіткнення з Peugeot. Аварія зайняла всі смуги руху

"На місці події працює патрульна поліція й слідчий. Вони шукають всіх можливих свідків інциденту. Якщо ви стали очевидцем цієї події, просимо звернутися на лінію "102", – вказує Інформатор.

14 травня під Києвом сталася страшна ДТП. Легковий автомобіль Honda врізався у вантажівку, у результаті чого одного водія розчавило, інший зламав шию.

Зараз ви читаєте новину «Зайняла всі смуги руху: у Дніпрі сталася смертельна аварія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути