пʼятниця, 14 травня 2021 15:57

Замість музичної – у зашморг: зниклого школяра знайшли мертвим

Замість музичної – у зашморг: зниклого школяра знайшли мертвим
Під Києвом знайшли в зашморгу 14-річного хлопця. Перед тим казав друзям, що хоче підірвати бойові набої. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

У Вишгороді Київської області 13 травня знайшли мертвим 14-річного хлопця. Школяр збирався йти до музичної школи, але на заняття так і не з'явився. На телефонні дзвінки не відповідав. Мати звернулася до поліції.

Його знайшли в зашморгу. Перед тим казав друзям, що хоче підірвати бойові набої, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр лякав матір самогубством, бо під час уроків у нього відібрали чіпси

"Хлопець у спільному чаті з однокласниками виклав фотографії бойових набоїв до зброї та мав намір їх підірвати. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів, відпрацювали камери відеоспостереження та вночі виявили тіло неповнолітнього повішеним на дереві. Він скоїв самогубство. Також в особистих речах хлопця знайшли чотири набої до автомата", - ідеться в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Встановлюють усі обставини й причини трагедії.

У селі Новосілки Володимирецького району на Рівненщині повісився 16-річний хлопець. Тіло знайшли в сусідському господарстві. Хлопець навчався в 10-му класі місцевої школи. Був комунікабельним. Замкнутості чи відлюдькуватості в ньому не помічали.

Зараз ви читаєте новину «Замість музичної – у зашморг: зниклого школяра знайшли мертвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути