неділя, 24 листопада 2019 12:45

Заліз на дах з сапою і сокирою. Кидався цеглою - як поліцейські психа з даху знімали

В Одесі поліцейський упав із висоти під час затримання 31-річного чоловіка. Подія сталася 23 листопада на вул. Достоєвського.

Порушник взявши з собою сокиру, ніж і сапку, виліз на гараж у приватному секторі, почав розбирати димохід і кидати цеглу в довколишні будинки і автомобілі, повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Автор: facebook.com/odesapolice
  В Одесі неврівноважений чоловік заліз на гараж та кидався в людей камінням
В Одесі неврівноважений чоловік заліз на гараж та кидався в людей камінням

"На прохання поліцейських він не реагував, поводився неадекватно, викрикував нецензурні слова. Після тривалих вмовлянь один із інспекторів виліз на гараж, щоби зняти чоловіка, проте він почав кидатися в правоохоронця шифером. Унаслідок цього поліцейський не втримався та впав з даху приблизно з 5-метрової висоти. Інспектора забрала бригада швидкої допомоги", - розповіли патрульні.

Неадекватний чоловік живе на своїй ділянці без світла, газу, води і є психічно хворим, а на дах видерся із сокирою, сапкою та ножем, розповів очевидець інциденту Денис Шацило, передає УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятував друга: чоловік кидався з ножем на поліцейських

"Коли за викликом приїхав перший екіпаж патрульних, чоловік кинув у службовий автомобіль цеглу, потрапивши в капот. Психопата умовити не вдавалося ні його матері, ні ввічливим копам... Поки він бігав по дахах сусідів, ламаючи сапою шифер і кидаючись в людей, довелося розрядити в нього дві обойми з травмата винятково в рамках самооборони, але болю ця психічно хвора людина не відчуває", - додав він.

Автор: facebook.com/odesapolice
  Під час затримання агресивного чоловіка постраждав поліцейський. Він упав із  даху гаража
Під час затримання агресивного чоловіка постраждав поліцейський. Він упав із даху гаража

Зняти з будівлі чоловіка вдалося співробітникам спецпідрозділу "ТОР" (тактико-оперативне реагування), які роззброїли його та передали працівникам спеціалізованої медичної допомоги.

Згодом з'ясувалося, що 31-річний чоловік перебував у розшуку за втечу з психіатричної лікарні.

У Кам'янському на Дніпропетровщині зловмисник із молотком і ножем напав на поліцейських. У результаті постраждали 4 працівники поліції. З місця пригоди вилучено ніж і молоток.

Зараз ви читаєте новину «Заліз на дах з сапою і сокирою. Кидався цеглою - як поліцейські психа з даху знімали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути