пʼятниця, 11 травня 2018 18:11

Залицяльник побив жінку і намагався зґвалтувати

  У Тернополі хлопець побив свою дівчину і ледь не зґвалтував. Фото: yspih.com.ua
У Тернополі хлопець побив свою дівчину і ледь не зґвалтував. Фото: yspih.com.ua

У Тернополі хлопець побив свою дівчину і ледь не зґвалтував. Патрулюючи вулицю, близько 22-години, 10 травня, інспектори помітили групу людей і жіночі крики.

За інформацією очевидців, невідомий чоловік наніс тілесні ушкодження дівчині та силоміць тягнув у бік парку. Небайдужі громадяни завадили йому та не дали втекти, повідомляють ternograd.te.ua.

Патрульним потерпіла розповіла, що це її колишній хлопець. За словами дівчини, він побив її на грунті ревнощів і ледь не зґвалтував.

Поліція затримали підозрюваного. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Алкотест показав, що рівень алкоголю в крові в майже 7 разів перевищує допустиму норму. Патрульні доставили його до відділку поліції та передали слідчому.

У 24-річної тернополянки лікарі констатували струс головного мозку, закритий перелом носа та закриту черепно-мозкову травму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали банду елітних сутенерів

У Києві в Деснянському районі невідомий чоловік зґвалтував 15-річну дівчину та втік. Злочин стався у районі Північного (Московського) мосту.

Чоловік затягнув дівчину до недобудови, поглумився, а потім втік. Наряди поліції орієнтовані на пошук і затримання гвалтівника.

Зараз ви читаєте новину «Залицяльник побив жінку і намагався зґвалтувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути