вівторок, 08 листопада 2011 14:31

"Захопи Уолл-стріт" по-московськи: мітингувальників безцеремонно кидали в автозаки
7

Фото: Фото: Reuters

Співробітники правоохоронних органів затримали біля будівлі ЦВК Росії в понеділок, 7 листопада, учасників несанкціонованої акції протесту "Захопи Стару площу", повідомили в прес-службі ГУ МВС РФ. Там уточнили, що за спробу проведення несанкціонованої акції було затримано дев'ять осіб.

Між тим, джерело в правоохоронних органах повідомило, що близько 10 людей були затримані після того, як прийшли рівно о 19:00 в масках і з плакатами і почали спілкуватися з журналістами.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У США масово затримують учасників акції "Захопи Уолл-Стріт"

Акцію "Захопи Стару площу" планувалося провести за аналогією з акціями міжнародного руху "Захопи Уолл-стріт".

Зі свого боку координатор "Лівого фронту" Сергій Удальцов повідомив, що "ввечері близько сотні представників різних політичних і громадських рухів прибули до будівлі Центрвиборчкому для проведення протестної акції проти парламентських виборів в грудні цього року".

За його словами, на місці передбачуваної акції "чергувала велика кількість поліцейських".

"Співробітники поліції не дали можливості провести захід, хоча учасники не мали при собі ніяких плакатів, не викрикували жодних гасел. На даний момент відомо, що затримано близько 15 активістів", - сказав Удальцов. За його даними, затриманих доставляють в ОВД "Китай-міста".

Удальцов зазначив, що не зміг взяти участь у цій акції, "оскільки біля будинку постійно чергують оперативники, які, безумовно, затримають мене за незаконний, на їхню думку, мій відхід з лікарні, куди я потрапив після попереднього затримання".

Як повідомлялося, у США поліція почала активно затримувати учасників акції "Захопи Уолл-Стріт".

В Нешвіллі, штат Теннессі, поліція затримала кілька десятків людей, які залишилися на вулицях після настання комендантської години

Зараз ви читаєте новину «"Захопи Уолл-стріт" по-московськи: мітингувальників безцеремонно кидали в автозаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути