понеділок, 16 серпня 2021 18:07

Загибель мера Кривого Рогу: коли прощатимуться й що розповів друг

Загибель мера Кривого Рогу: коли прощатимуться й що розповів друг
Із загиблим мером Кривого Рогу Костянтином Павловим прощатимуться 19 серпня. Фото: kr.gov.ua

Із загиблим мером Кривого Рогу 48-річним Костянтином Павловим прощатимуться завтра, 19 серпня.

Панахида відбудеться в приміщенні театру ім. Тараса Шевченка на просп. Почтовому з 10:00 до 11:30. Тіло виноситимуть о 12:00. Поховають Павлова на Центральному кладовищі, повідомили у міській раді Кривого Рогу. Для охочих поїхати від місця прощання на кладовище будуть автобуси.

Костянтин Павлов був на відпочинку разом із дружиною та сином. Повернувся додому раніше – у четвер. Мав багато справ у зв'язку з підготовкою святкування Дня Незалежності. Був у гарному настрої. Жодних натяків на проблеми, розповів Gazeta.ua його найближчий друг 50-річний Андрій Гальченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У будинку загиблого мера Кривого Рогу знайшли дві записки - фото

"Він не мав недоброзичливців. Говорили з ним телефоном після репетиції підняття прапора до Дня Незалежності. Настрій був гарний, піднесений. Навіть розмов не було, що щось відбувається. До алкоголю Костя був байдужий, аби подумати, що з цим пов'язано. Так, випивав на свята трохи. Не знаю, що могло трапитися", - розповів Гальченко.

Додав, що на сполох забила дружина Олексія, коли він перестав відповідати на дзвінки. Тому попросила його помічника перевірити, що сталося. Хвіртка у заміський будинок була зачинена, коли він приїхав. Він підійшов до будинку й одразу побачив тіло.

"Рушниця, яку знайшли поряд, зареєстрована на Олексія. Що трапилося насправді – уже можна буде міркувати після висновків слідства", - додав Гальченко.

У загиблого мера залишилися дружина Олена та син Юрій.

15 серпня приблизно о 16:00 на порозі власного особняка в селі Вільне знайшли мертвим мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Тіло виявили на веранді. Лежав на спині з вогнепальним пораненням в області серця. Верхня частина тулуба на вулиці, нижня – у будинку. Ліворуч – зброя та одна гільза. Справу розслідують як умисне вбивство. Серед основних версій – самогубство, необережне поводження зі зброєю, убивство. Не відкидають і доведення до самогубства.

Зараз ви читаєте новину «Загибель мера Кривого Рогу: коли прощатимуться й що розповів друг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути