неділя, 12 липня 2020 09:56

Загибель лісника під колесами ЗІЛа: родичі загиблого не вірять у випадковість

Загибель лісника під колесами ЗІЛа: родичі загиблого не вірять у випадковість
На Житомирщині 22-річний водій ЗІЛа переїхав 59-річного чоловіка. Фото: zt.npu.gov.ua

59-річний Анатолій Мельник із Запілля Лугинського району Житомирської області, якого переїхав ЗІЛом із деревиною 22-річний сусід, був лісником.

Родичи загиблого упевнені, що наїхали на нього навмисно, бо той боровся з незаконними вирубуваннями лісу. Дорога, на якій сталася ДТП, веде із села в поле до підприємства, де випалюють деревне вугілля. Чоловіка збили біля його будинку. Рідні кажуть, що того ранку він мив машину і переходив дорогу з будинку до гаража. Їм неодноразово погрожували. Чоловіку підпалили авто, а якось навіть принесли вінка і хреста до хати. Після цього чоловік навіть записав відеозвернення про злочини.

"У них нема ніяких документів, вони просто палять, вирубують ліс, а мій батько завжди з ними боровся", - каже син убитого Денис Мельник, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зерновоз розчавив на трасі прокурора, який міняв колесо на своєму авто

Підприємство, що випалює деревне вугілля, і з яким саме боровся лісник, метрів за двісті від села. Територія огороджена, ворота зачинені зсередини. Працівники трагедію не коментують.

Вантажівка, яка збила лісника, їхала саме з цього підприємства на заправку. За кермом був 22-річний чоловік. У поліції кажуть, водій був тверезим. Пояснив слідчим, що лісник раптово вибіг з-за своєї машини, що стояла на обабіч дороги, пригальмувати, мовляв, не встиг. Інших свідків - немає.

У поліції з'ясували, водій, який був за кермом вантажівки, офіційно не працевлаштований. Як опинився за кермом, що перевозила деревину до підприємства, з'ясовують. Навмисне наїхав на лісника чи випадково - має встановити експертиза.

Аварія сталася 9 липня. Потерпілий попав під переднє колесо вантажівки і загинув на місці. Відомо, що чоловіки були сусідами. Між ними раніше були неприязні стосунки та час від часу виникали конфлікти.

Зараз ви читаєте новину «Загибель лісника під колесами ЗІЛа: родичі загиблого не вірять у випадковість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути