Ексклюзиви
середа, 13 грудня 2017 09:42

Загибель 12-річної Катерини Добродій: назвали убивцю

Загибель 12-річної Катерини  Добродій: назвали убивцю
Катерину Добродій, яку шукали 5 діб, убила матір. Фото - В'ячеслава Аброськіна

З'явилися подробиці вбивства 12-річної Катерини Добродій з Кропивницького, яку правоохоронці розшукували 4 дня і вчора, 12 грудня, знайшли мертвою за 5 км від будинку з численними пораненнями.

Ввечері за підозрою в скоєнні вбивства дитини була затримана мама дівчинки. Про це повідомляє перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

"Все виявилося банально просто. Чоловік пішов на роботу, по дорозі молодшу дитину відвів у дитсадок. Старша дочка була разом з мамою. Дівчинка просилася залишитися вдома і не йти в школу, а мати наполягала, щоб та все ж пішла. В пориві раптової люті мати вбила дитину, а потім вивезла і залишила на пустирі. Це страшна трагедія", - розповів Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річна дівчина зникла безвісти після сварки з батьками

За попередньою версією, мати нанесла удар своїй доньці кухонною сокирою. Після цього вона відвезла дитину до лісосмуги. Камери відеоспостереження на одній із автозаправних станцій зафіксували, як машина заїжджала до лісу.

Весь час жінка вдавала пошуки своєї дитини. Вона водила батьків, правоохоронців, волонтерів іншими місцями, поки тіло доньки було в лісі.

Катерину Добродій, скоріш за все, ховатимуть у четвер, 14 грудня, повідомляє ТСН.

У ході слідства назначені ряд експертиз, зокрема, психіатрична експертиза підозрюваної.

У Кропивицькому зникла 12-річна Катерина Добродій. Зранку 8 грудня вона вийшла з дому на вул. Івана Богуна і мала їхати до школи №14. У навчальному закладі дівчина так і не з'явилася. 12 грудня мертвою її знайшли поблизу бази "Рожевий слон" у селі Обознiвка Кiровоградського району.

Зараз ви читаєте новину «Загибель 12-річної Катерини Добродій: назвали убивцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути