вівторок, 18 травня 2021 13:46

Загадкове зникнення одеситки в Туреччині: які версії поліції

Загадкове зникнення одеситки в Туреччині: які версії поліції
У Туреччині шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Жінка востаннє виходила на зв'язок 2 травня. Фото: facebook.com/slava.krivosheya

У горах Анталії вже другий тиждень шукають одеситку 42-річну Яну Кривошею. Вона полетіла в Туреччину 1 травня, самостійно вирушила на вершину гори Геїк Сіврісі, а після - перестала виходити на зв'язок.

Тоді рідні жінки повідомили українського консула в Туреччині й у країні розпочалася пошукова операція. Рятувальники та альпіністи в горах знайшли намет і особисті речі українки. Телефон жінки востаннє вмикали 4 травня на відстані приблизно 80 км від місця сходження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло зниклої у Таїланді 32-річної українки знайшли під листям у джунглях

Ознак, що стався нещасний випадок, не було. Нині в поліції розглядають версію викрадення, розповів брат зниклої В'ячеслав Кривошея, передає ТСН.

"На горі нічого немає, вже перевірили. Опрацьовують тепер іншу версію - про викрадення під час спускання з вершини до палатки. Може, хтось підвіз чи ще щось. Ми підемо сьогодні до поліції, щоб нам повідомили якусь інформацію про розслідування", - каже чоловік.

Яна Кривошея полетіла на відпочинок сама. Зупинилась у кемпінгу, розпитувала маршрути й підійнялася в гори. Написала матері повідомлення, що дісталася вершини. І більше на зв'язок не виходила. Мала повернутися в Україну 10 травня, однак на літак не сіла. В Одесі на неї чекає син.

Зараз ви читаєте новину «Загадкове зникнення одеситки в Туреччині: які версії поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути