понеділок, 02 березня 2020 19:27

Загадкова загибель бізнесмена Старицького: слідчий експеримент зірвали

Загадкова загибель бізнесмена Старицького: слідчий експеримент зірвали
Сергія Старицького знайшли із вогнепальним пораненням голови у будинку колишнього міністра закордонних справ Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом. Справу розслідують як умисне вбивство. Фото: facebook.com/Юрій Воловець

2 березня у будинку ексміністра Леоніда Кожари, де за загадкових обставин загинув бізнесмен Сергій Старицький, мав відбутися слідчий експеримент.

Проте подружжя Кожар попри попередження не виявилося вдома. Пояснили – колишній міністр у лікарні "Феофанія" із гіпертонічним кризом, а дружина його супроводжує. Про це повідомляється на Facebook-сторінці юридичної компанії Міллер, яка представляє інтереси сім'ї загиблого. Там вважають, що проведення слідчого експерименту було зірвано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель Старицького: товариш розповів про останні години життя бізнесмена

"Про необхідність проведення зазначеної слідчої дії власника приміщення було повідомлено завчасно, відповідно до вимог чинного законодавства. Але він не відбувся у зв'язку із відсутністю подружжя Кожар в будинку. Зі слів слідчих, адвокатів Кожари було також попереджено про слідчу дію. На що адвокат у телефонній розмові повідомив, що буде за годину і разом із довіреною особою дасть можливість провести слідчу дію в будинку Кожари", - сказано в повідомленні.

Очікування власників приміщення затягнулось на 2 години. Після чого прибуло двоє осіб, що представились адвокатами Леоніда Кожари. Передали прохання ексміністра без його участі слідчий експеримент не проводити.

Протоколом проведення слідчої дії зафіксований факт відмови в проведенні слідчого експерименту.

У будинку колишнього міністра закордонних справ 57-річного Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом знайшли застреленим 56-річного Сергія Старицького 21 лютого. За словами дружини ексміністра Марини Кожари – вони утрьох випивали. Коли вона була в іншій кімнаті – почула постріл. На кухні знайшла гостя із простреленою головою та пістолетом чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Загадкова загибель бізнесмена Старицького: слідчий експеримент зірвали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути