середа, 25 січня 2017 12:20

Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників

Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників
Гора Тростян

24 січня на Львівщині рятувальники знайшли двох заблукалих у горах туристів-лижників, а ще п'ятьом травмованим надали допомогу. Близько 21 години один із заблукалих лижників попросив допомоги у рятувальників.

"Один із заблукалих хлопців не розгубився й зателефонував до рятувальників по допомогу. Він повідомив, що під час катання на лижах вони загубились на північному схилі гори Тростян і не можуть знайти безпечну дорогу. На пошуки відправили рятувальників. Вже за годину заблукалих знайшли на північному схилі гори. Медичної допомоги вони не потребували, їх просто доправили до селища Славське", - кажуть рятувальники із Славської пошуково-рятувальної групи пошуково-рятувальної частини загону технічної служби ДСНС України.

Того ж дня Славська пошуково-рятувальна група на лижних трасах гір Тростян, Політехнік та Захар Беркут допомогли п'ятьом травмованим туристам-лижникам. Усі вони отримали незначні травми: 22-річний мешканець Славського під час катання отримав травму ключиці; 19-річна одеситка травмувала праве плече; 28-річна львів'янка під час спуску травмувала праву ногу. Ще один одесит, 31 рік, а також 26-річний мешканець м. Миколаїв під час катання також травмували праву ногу. Рятувальники спустили травмованих зі схилів і передали медикам.

Зараз ви читаєте новину «Заблукалих лижників вночі шукав загін рятувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути