четвер, 19 липня 2018 03:28

За вбивство брата отримав 7 років в'язниці

За вбивство брата отримав 7 років в'язниці

Працівниками Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури забезпечено участь у розгляді судом обвинувального акту стосовно 39-річного костопільчанина, який вчинив злочин, передбачений ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Повідомляє IA ZIK.

У суді доведено, що житель міста Костопіль на початку листопада 2017 року у будинку за місцем свого проживання під час конфлікту із 45-річним братом наніс удар лезом ножа в область живота, чим завдав тілесне ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення черевної порожнини, що в подальшому спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 69-річного чоловіка убив ревнивий суперник

Суд, дослідивши обставини вчинення кримінального правопорушення, заслухавши показання сторін у кримінальному провадженні, погодився із доводами обвинувача та визнав чоловіка винним у вчиненні злочину. Згідно із вироком Костопільського районного суду винному призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років.

17 липня, близько 13:00 у Рівному застрелили чоловіка. Ним виявився 42-річний приватний підприємець. За даними місцевого видання, убитий – Володимир Загороднюк.

Зараз ви читаєте новину «За вбивство брата отримав 7 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути