неділя, 18 березня 2018 18:06

За смертельну ДТП мажор отримав 1 рік в'язниці

За смертельну ДТП мажор отримав 1 рік в'язниці
Мажора, який у Чернівцях на Mercedes збив на смерть комунальника, ув'язнили на один рік. Фото — Молодий буковинець

Чернівецький апеляційний суд області скасував попереднє рішення суду й призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі водієві легковика Mercedes, який у травні 2016 року у стані алкогольного сп'яніння збив на смерть 59-річного працівника комунальної фірми на вулиці Героїв Майдану.

Як зазначається у судовому вироку, суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора Чернівецької місцевої прокуратури та замінив однорічний умовний термін покарання на покарання у вигляді одного року позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами упродовж 3 років. Вирок опубліковано у Єдиному реєстрі судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдат загинув під колесами мажорного Mercedes

Суд також вирішив, що заставу в розмірі 200 тис грн, яка раніше була внесена в якості запобіжного заходу, повернуть заставодавцю.

Під час засідання суду обвинувачений пояснив, що повертався з дня народження. Їдучи вулицею Героїв Майдану, він відволікся на телефон, а коли підняв очі, побачив перед собою сміттєвоз. Аби уникнути зіткнення, намагався об'їхати його праворуч, але не побачив працівника "Альтфатера" на дорозі, збив його, після чого врізався в електроопору.

У Києві вночі вантажівка врізалася у машину "Київміськсвітла". Комунальники саме проводили планові роботи із освітлення вулиць. Від удару загинув працівник комунального підприємства.

Зараз ви читаєте новину «За смертельну ДТП мажор отримав 1 рік в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути