Ексклюзиви
неділя, 03 квітня 2016 09:28

За добу бойовики 25 разів обстріляли українські позиції

За добу бойовики 25 разів обстріляли українські позиції
Фото: ukr.media

За минулу добу бойовики 25 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

"Ситуація залишається нестабільною. Протягом минулої доби незаконні збройні формування здійснили по позиціям сил АТО 25 обстрілів, при цьому сім разів використовуючи заборонену міжнародними домовленостями зброю", - сказано у повідомленні.

"Бойовики вели вогонь проти українських захисників поблизу Авдіївки, шахти Бутівка, Опитного, Майорська, Новотроїцького, Новозванівки, Гнутового. Варто зазначити, що бійці Збройних сил України чотири рази відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - додали в штабі АТО.

Як зазначається. на Маріупольському напрямку бойовики застосували проти української армії міномети. Зокрема, калібру 120 міліметрів поблизу Водяного та 82 міліметри по Широкіному. На Донецькому - міномети використали тричі у напрямку Авдіївки та один раз в районі Пісків.

Окрім цього вогонь зі зброї менших калібрів - гранатометів різних систем, кулеметів, зенітних установок і стрілецької зброї - ворог активно використовував уздовж усієї лінії розмежування.

Нагадаємо, 2 квітня прес-центр штабу антитерористичної операції повідомив про шість обстрілів українських позицій бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 25 разів обстріляли українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути