неділя, 17 серпня 2014 02:05

З полону звільнили п'ятьох бійців 22-го батальйону, захоплених терористами - ХОДА

З полону звільнили п'ятьох бійців 22-го батальйону, захоплених терористами - ХОДА
Фото: volynnews.com

П'ятеро харків'ян - бійців 22-го батальйону територіальної оборони - вдалося звільнити з полону терористів, в якому військовослужбовці, які брали участь в АТО, перебували з 5 липня 2014 року.

Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, який особисто координував операцію по звільненню бійців, передає прес-служба ХОДА.

"Виконуючи доручення президента України про звільнення захоплених в полон військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та громадян, завдяки зусиллям багатьох людей, п'ятеро харків'ян вчора звільнені з полону", - зазначив керівник області.

За словами голови ОДА, всі бійці живі і зараз знаходяться в безпеці. "Хотілося б висловити особливі слова подяки Харківського міського та Луганської міської спілок ветеранів Афганістану, за сприяння яких пройшли звільнення наших хлопців. Окремо хотів би відзначити голову Луганської союзу Афганців Сергія Соніна - мужньої людини, патріота України. Завдяки йому, його авторитету, бійці харківського 22-го батальйону зараз на шляху додому", - підкреслив Балута.

Як повідомив керівник області, звільнити харків'ян вдалося тільки з другої спроби. "Але ми завжди вірили, що у нас все вийде. Спасибі всім, хто брав участь у порятунку дітей", - зазначив Балута.

Нагадаємо, раніше з полону вдалося звільнити чотирьох українських військових 3-го полку спецназу ВСУ з Кіровограда.

Зараз ви читаєте новину «З полону звільнили п'ятьох бійців 22-го батальйону, захоплених терористами - ХОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути