Ексклюзиви
середа, 23 червня 2021 18:10

Втратила чоловіка й двох доньок: подробиці загибелі родини на Київському морі

Втратила чоловіка й двох доньок: подробиці загибелі родини на Київському морі
Упродовж трьох вихідних днів 19-21 червня на водних об'єктах України загинули 40 людей. З них – шестеро дітей. Фото: kv.npu.gov.ua

Чоловіка з доньками, які загинули в Київському морі поблизу села Лебедівка на Київщині, на матрасах віднесло від берега. Вони перекинулися.

Море було спокійним того дня. Чому сталася трагедія – не зрозуміло, розповідає місцева жителька Ірина.

"Як матраци могло перевернути, не уявляю. Бачила, як витягли молодшу дівчинку, років чотирьох. Їй робили штучне дихання, приїхала "швидка", забрала її. Але, кажуть, дитину й до лікарні не встигли довезти. А мама була у стані шоку", - каже очевидиця, передає Оbozrevatel.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із води витягли тіла двох школярів

Відомо, що родина жила поблизу місця трагедії. У селі розповідають, що в жінки, яка втратила чоловіка й дітей, є лише матір.

"Батько - місцевий житель. А дружина з тещею приїхали сюди вже багато років тому. Це таке горе для них. Кілька років тому теща теж втратила чоловіка. Весь цей час їздила на заробітки в Європу, працювала покоївкою. А тепер загинув зять і дві онучки", - каже знайомий родини.

Родина чекає, поки знайдуть тіло чоловіка, щоб поховати всіх разом.

У Київському водосховищі третю добу шукають тіло 36-річного чоловіка. Він потонув разом із доньками чотирьох і 10 років під час відпочинку поблизу села Лебедівка 20 червня. Матір і молодшу дівчинку витягли свідки. Дитині робили штучне дихання, але вона померла дорогою до лікарні. Тіло другої дівчинки знайшли через дві доби.

Зараз ви читаєте новину «Втратила чоловіка й двох доньок: подробиці загибелі родини на Київському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути