Ексклюзиви
субота, 03 квітня 2021 11:42

Врятувалися в останню хвилину: нові подробиці смертельного вибуху в Одесі

Врятувалися в останню хвилину: нові подробиці смертельного вибуху в Одесі
В Одесі в 3-поверхівці після вибуху зайнялася квартира. 5 людей скалічилися, 1 постраждалий помер у лікарні. Фото: od.dsns.gov.ua

Загиблий у результаті вибуху в будинку в пров. Хутірському, 6,3 в Одесі - власник квартири, в якій був епіцентр. Вибуховою хвилею його викинуло на вулицю. Помер у реанімації.

Від більшої кількості жертв і потерпілих врятувало те, що людей не було вдома. Мешканка будинку Світлана Коротинська каже, що врятуватися їй з родиною вдалося лише дивом. Вона з дітьми вийшли на вулицю за кілька хвилин до вибуху. Її квартира розташована над тією, де стався вибух.

"Я взяла дітей і везла в школу. Я доїхала дві зупинки і мені подзвонили, сказали, що у нас там вибух", - розповіла жінка, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух в Одесі: нові подробиці та кадри руйнувань

Загиблий проживав сам, мав інвалідність.

"Він жив один, мама у нього померла, може, пів року тому, може, менше. Він один, інвалід, у нього немає зубів, у нього права рука не працювала, цукор високий", - каже Світлана, передає "Україна 24".

У момент вибуху у квартирі знаходилася ще одна жінка. Її ударною хвилею відкинуло до дверей. Постраждала госпіталізована з черепно-мозковою травмою.

На момент прибуття підрозділів витік газу не контролювалася, тому вирішили евакуювати людей - їх спускали драбинами з вікон і балконів.

Вибух із пожежею в квартирі на 2-му поверсі триповерхівки стався 2 квітня близько 14:39. Рятувальники пожежу о 15:15 локалізували та о 15:31 ліквідували на площі 50 кв.м. У будинку частково зруйновано перекриття між 2-м і 3-м поверхами та частково зруйновано сходовий марш. Скалічилися 5 людей.

Зараз ви читаєте новину «Врятувалися в останню хвилину: нові подробиці смертельного вибуху в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути