середа, 20 листопада 2013 14:15

"Врадіївських ґвалтівників" залишили під вартою ще на два місяці

"Врадіївських ґвалтівників" залишили під вартою ще на два місяці
Фото: vidomosti-ua.com

Всі четверо фігурантів "врадіївської справи" будуть залишатися під вартою ще два місяці. Відповідне рішення прийняла колегія суддів Первомайського міськрайонного суду на чолі з Тетяною Маржиной під час чергового судового засідання у середу, 20 листопада.

Так, на самому початку судового засідання прокурор Наталія Висоцька подала до суду клопотання про продовження терміну утримання під вартою всіх обвинувачених ще на два місяці, до 24 січня 2014 року.

Своєю чергою, захисники підсудних подали клопотання про зміну запобіжного заходу для своїх підзахисних. Зокрема, адвокат Кудринского Григорій Гузь попросив суд застосувати до його підзахисного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, так як майор Кудринський оперативно розкрив злочин щодо Крашкової.

Адвокат таксиста Рабиненко Олексій Гончарук також просив суд відправити його підзахисного під домашній арешт, оскільки він визнав свою провину, а адвокати інших підсудних намагаються на нього "звалити всю провину".

Адвокат лейтенанта Поліщука, своєю чергою, заявив, що у прокуратури немає істотних доказів, які могли б довести провину його підзахисного.

У результаті суд після наради прийняв рішення підтримати клопотання прокуратури, та відмовити в задоволенні клопотань адвокатів підсудних.

Всі підсудні у "врадіївській справі" залишаться під вартою до 24 січня 2014 року.

Як повідомлялося раніше, вранці під судом близько 25 жителів селища Врадіївка з плакатами підтримували Ірину Крашкову, вимагаючи "довічного для перевертнів у погонах".

Зараз ви читаєте новину «"Врадіївських ґвалтівників" залишили під вартою ще на два місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути