Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2012 17:37

Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву

Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву
Відбулися похорони в.о. сільського голови Софіївська Борщагівка Василя Перегінця. Фото: sb-rada.gov.ua

Сьогодні, 8 квітня, в селі Софіївська Борщагівка, розташованого біля Києва, відбулися похорони в.о. сільського голови Василя Перегінця, який помер у п'ятницю вдень прямо на робочому місці, пише Сегодня.

Попередньо встановлено, що Перегінець помер від зупинки серця.

"48-річний чиновник помер два дні тому близько полудня в робочому кабінеті: нібито він пив каву з колегами і йому різко стало погано. Попередня причина смерті - зупинка серця. За чутками, є версія, що нібито в каву чиновнику щось підсипали", - пише видання.

Два тижні тому в Софіївській Борщагівці біля будинку попередника Перегинця, екс-голови сільради Юрія Денисенка сталася перестрілка: кілери, які до сьогоднішнього дня не затримані, стріляли нібито в співзасновника банку "Родовід" Сергія Дядечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер екс-президент і довічний сенатор Італії

"Зараз, як неофіційно говорять в міліції, можливо буде відпрацьовуватися версія, що тоді було скоєно замах не на Дядечко, а на його сусіда - екс-главу сільради", - повідомляється в публікації.

"Влітку минулого року в сільраді стався конфлікт між тодішнім головою Юрієм Денисенко і депутатами. Комісія з інвентаризації землі, яку він створив, знайшла порушення по землі на 120 млн грн. Нібито Денисенко сказали: або ти виконуєш наші умови - даси приватизувати ставок, цвинтар, ділянку, або будуть проблеми. Тоді ж Денисенко був відсторонений від виконання службових обов'язків, а на його місце з приставкою в.о. був призначений Василь Перегінець, якого вважали поступливим", - пише видання з посиланням на власні джерела.

Зараз ви читаєте новину «Біля Києва поховали голову сільради, якому нібито підсипали отруту в каву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути