Ексклюзиви
неділя, 05 лютого 2023 07:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог зосередився на п'яти напрямках ‒ Генштаб повідомив новини з фронту

Ворог зосередився на п'яти напрямках ‒ Генштаб повідомив новини з фронту
Російські загарбники намагаються наступати на п'яти напрямках. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники зосереджують зусилля на ведені наступальних дій на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів біля дев'яти населених пунктів. Про це вранці 5 лютого повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Атаки російських загарбників відбиті біля Кремінної і Шипилівки Луганської області. А також в районах Верхньокам'янського, Благодатного, Красної Гори, Парасковіївки, Бахмута, Іванівського та Кліщіївки на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи зможуть росіяни наступати на Запоріжжя ‒ аналітики ISW зробили прогноз

"Українська авіація протягом минулої доби завдала п'ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. А також два удари по зенітно-ракетних комплексах", ‒ йдеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за минулу добу уразили пункт управління росіян. А також три райони зосередження живої сили противника, зенітно-ракетний комплекс та склад пально-мастильних матеріалів.

Російські загарбники намагаються залучити жінок на окупованих територіях до участі в бойових діях. Так з виправної колонії у тимчасово окупованому місті Сніжне в Донецькій області відвезли на підготовку до РФ 50 ув'язнених жінок. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Російські загарбники попередньої доби завдали 20 авіаційних та трьох ракетних ударів. Били, зокрема, по цивільній інфраструктурі Харківської та Миколаївської областей. Є жертви серед мирного населення.

Зараз ви читаєте новину «Ворог зосередився на п'яти напрямках ‒ Генштаб повідомив новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути