вівторок, 04 жовтня 2022 08:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог вдарив по Нікополю: перші подробиці та фото наслідків
6

Ворог вночі знову вдарив по Нікополю
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Ворог вночі знову вдарив по Нікополю
Ворог вночі знову вдарив по Нікополю
Ворог вночі знову вдарив по Нікополю
Ворог вночі знову вдарив по Нікополю

Дніпропетровщину в ніч проти 4 жовтня знову нещадно обстріляли окупанти.

Росіяни ударили по Нікопольському та Синельниківському районах, повідомив у вівторок вранці голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Шість обстрілів і четверо поранених. Найбільше постраждав Нікополь, куди прилетіли майже 30 снарядів із російських "Градів" та важкої артилерії. Поранені четверо чоловіків – 28, 48, 50 та 66 років. Двоє з них у лікарні. Понівечені понад 30 багатоповерхових та приватних будинків. В одній із багатоповерхівок зруйновані чотири квартири", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили ракетами по передмістю Дніпра – показали наслідки

Місто залишилося без води, пошкоджені мережі насосної станції водоканалу. Понад 7 тис. родин залишилися без електрики. Половину енергетики уже підключили. Роботи з відновлення ліній тривають.

"Обстріли пошкодили також школу, аптеку, промислове підприємство, зерновий елеватор, крамниці та адмінбудівлі. У Марганецькій та Червоногригорівській громадах масштаби руйнацій з'ясовують. Попередньо, без постраждалих", – додав Резніченко.

У Покровській громаді Синельниківського району через ворожу атаку загорілися склади сільгосппідприємства. Вогнеборці вже загасили полум'я.

2 жовтня ворожий дрон-камікадзе прилетів у середмістя Кривого Рогу. Росіяни влучили в будівлю місцевого ліцею. Зруйновано два поверхи. Сталася пожежа.

Ворог також атакував Нікопольський район з "Ураганів", "Градів" і важкої артилерії. У Нікополі пошкоджені приватні будинки, господарські споруди й лінії електропередач.

Зараз ви читаєте новину «Ворог вдарив по Нікополю: перші подробиці та фото наслідків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути